Mielen valmennus urheilijoille

Kohti parasta versiota itsestäsi urheilijana

Yksilö-, joukkue- ja ryhmämielenvalmennukset kilpaurheilijoille ja harrastelijoille

Miltä tuntuisi hallita omaa mieltään?
Haluaisitko saada itsestäsi parhaan potentiaalin esiin?
Oppia keskittymään täysillä siihen mitä teet? Kiinnostaisiko saada aikaiseksi vieläkin parempi suorituskyky? Löytää uusia keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi? Menestyä siinä mitä teet? Päästä flow-tilaan ja tulla voittajaksi?

Ihminen on kokonaisuus ja myös mielen on oltava viritetty huippuunsa menestyäkseen.

Mitä?

Yksilö-, joukkue- ja ryhmämielenvalmennukset kilpaurheilijoille ja harrastelijoille

Kun urheilija haluaa kehittyä lajissaan, löytää keinoja mielen hallintaan, suoriutua paremmin ja yltää maksimaaliseen onnistumiseen.

Mielen valmennus tukee urheilijaa, hänen kasvuaan ja kehitystään. Mielenvalmennus soveltuu urheilijalle, joka haluaa kehittyä, saada itsestään esiin parhaan mahdollisen potentiaalin, nauttia entistä enemmän tekemisestään, saavuttaa tavoitteensa ja menestyä.

Milloin palveluun?

 • kun haluat saada parhaan potentiaalisi käyttöön
 • kun haluat saavuttaa tavoitteesi ja menestyä
 • kun haluat kehittää toimintatapojasi
 • kun haluat nauttia lajistasi enemmän
 • kun haluat kasvaa urheilijana

Mitä palvelusta saa?

 • työkaluja mielen hallintaan
 • uusia toimintatapoja
 • keinoja parantaa keskittymiskykyä
 • menetelmiä suorituskyvyn parantamiseen
 • lisää itsetuntemusta

Palvelun edut ja hyödyt

 • vahvistaa tavoitteiden saavuttamista ja tuloksiin pääsemistä
 • lisää motivaatiota, suorituskykyä ja tekemisen mielekkyyttä
 • mahdollistaa maksimaalisen onnistumisen
 • urheilijan kasvu ja kehitys; kun oppii ymmärtämään ja hallitsemaan oman mielensä toimintaa, voi saada itsestään esiin parhaan mahdollisen potentiaalin ja menestyä

Toteutus

Suunnitellaan yhdessä valmennuskokonaisuus, joka vie suorituskokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Tule oivaltamaan uusia ja innostavia ajatuksia!

Kaikki valmennukseni ja koulutukseni pohjautuvat NLP:hen, ratkaisukeskeisyyteen, positiiviseen psykologiaan ja kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen.

Asiakastarina

Hain NLP-valmennukseen, sillä monet eri valmentajat olivat suositelleet minulle sitä jo useamman vuoden ajan. Kilpaileminen kouluratsastuksen parissa ei ollut enää mielekästä, sillä jatkuvat epäonnistumiset loivat paineita onnistua ja heikensivät itseluottamusta, joka vaikutti suorittamiseen negatiivisesti. Kaikki onnistui kotona, kilpailuissa ei onnistunut mikään. Oli vaikea uskoa, että itsessä tai omissa ajatuksissa olisi ollut mitään muutettavaa, sillä perustelut ja selittelyt epäonnistumiselle löytyi aina jostain muualta. Päätin kokeilla NLP-valmennusta, koska tuntui, että kaikki muut keinot oli jo kokeiltu.

Olen saanut valmennuksesta irti paljon enemmän kuin mitä olin koskaan osannut odottaa. Menin hakemaan apua kilpailujännitykseen, mutta samalla koko elämänlaatu parani merkittävästi. Olen alkanut nauttia kilpailemisesta ja saanut paljon itsevarmuutta. Sen sijaan, että syyttäisin huonoista tuloksista herkkää ratsuani, olen kääntänyt hevoseni haastavan luonteen vahvuudeksi ja huomannut, että myös hevosen suorittamisessa on tapahtunut iso muutos. Jatkuva arkinen stressaaminen ja hermoilu on lähes kadonnut ja uusi positiivinen asenteeni on tarttunut myös ympärillä oleviin ihmisiin.

Mentaalivalmennusta voin suositella ihan kaikille. Niin kilpaurheilijoille kuin harrastelijoille sekä ihan arkielämän tilanteisiin. Omilla ajatuksilla on iso merkitys omiin tunteisiin, tekemiseen ja hyvinvointiin. Kadun ainoastaan sitä, että en ole aiemmin hakeutunut NLP-valmennukseen.

Annariina Suomäki
kouluratsastaja

Tutustu palveluihin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai voit jättää yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.