Minun tarina

”Mä en pysty siihen, musta ei ole siihen, muutos pelottaa mua”.

Silti sisimmässäni tiesin, että minusta olisi siihen. Lähes vuoden sitä mietin ennen kuin tein päätöksen.

Oivalsin ajattelumalleja, joita olin vuosien varrella oppinut. Huomasin, että minulla oli kaikennäköisiä uskomuksia itsestäni. Pysähdyin, kouluttauduin ja opin uusia ajattelumalleja. Tajusin kaikki mahdollisuudet ja pääsin irti esteistä. Minusta tuli yrittäjä, pystyin siihen.

Olen Kirsi Raatikainen, Pro-Oivalluksen yrittäjä, mielenvalmentaja ja kouluttaja ja teen tällä hetkellä sitä mitä rakastan. Olen löytänyt unelmatyöni valmentajana sekä kouluttajana, ja suhtaudun työhöni suurella intohimolla. Olen NLP Trainer, NLP Master Coach, ratkaisukeskeinen valmentaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja perhevalmentaja. Olen työskennellyt vuodesta -94 alkaen ohjaus, -kasvatus, -valmennus ja koulutustehtävissä valtiolla. Lisäksi minulla on työkokemusta mielenterveyshoitotyöstä. Olen valmistumassa sairaanhoitajaksi syventyen mielenterveyteen. Ihmisen mieli ja sen toiminta kiinnostaa valtavasti, ja ennen kaikkea se, miten siihen voi itse vaikuttaa. Minulla on haave tuottaa ennaltaehkäiseviä ja kustannustehokkaita palveluja hyvinvointiin.

Valmentajana olen rauhallinen ja rohkaiseva, kouluttajana innostava ja mukaansatempaava. Vapaa-ajalla minusta löytyy näitä kaikkia ominaisuuksia. Olen tässä ja nyt hetkessä elävä fiilistelijä, joka nauttii rantasaunalla luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta sen kaikissa väreissä. Toinen puoli minusta on päämäärätietoinen tavoitteiden saavuttaja. Olen ylpeä saavutuksistani saavuttaa voimanoston Suomen mestaruus varttuneemmalla iällä, sekä lumilautailun opettelu yli 40-vuotiaana. Molemmat ovatkin jääneet minulle rakkaiksi harrastuksiksi. Harrastuslistaan listaan lisäisin vielä opiskelun, sillä olen ”koukussa” itsensä kehittämiseen, elinikäiseen oppimiseen ja oivaltamiseen. Ihanaa, kun ei ole koskaan valmis!

Oivalla kanssani mielen voima ja ota askel onnistumiseen.

Kaikki valmennukseni ja koulutukseni pohjautuvat NLP:hen, ratkaisukeskeisyyteen, positiiviseen psykologiaan ja kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen.

Palautetta minusta

Kirsi, olet todella huippukouluttaja ja aivan ihana ja lämmin ihminen muutenkin. Sinulla on selkeä ja asiantunteva tapa puhua ja sinua on kiva kuunnella. Annat myös hienosti tilaa muille, kyselet ja kommentoit sekä arvostat koulutettaviasi.

Kirsi olet mainio kouluttuja: sympaattinen, kannustava, aiheesta innostunut, hyväksyvä ja lempeä, inhimillinen, ihastuttava!

Tutustu palveluihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!