Yksityishenkilöiden palvelut

Uravalmennus

  • Haluaisitko löytää oman urasuuntasi? Oivaltaa missiosi?
  • Tunnistaa vahvuutesi ja hyödyntää niitä?
  • Menestyä siinä mitä teet?

Ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hyvinvoinnin edellytys on mielekäs työ ja ura. Se on myös edellytys oman näköiselle elämälle. Uravalmennus tukee ihmistä, hänen kasvuaan ja kehitystään. Valmennus soveltuu sinulle, joka olet muutoksen edessä, haluat löytää oman urasuuntasi, saavuttaa tavoitteesi ja menestyä.

Parisuhdevalmennus

  • Haluaisitteko ymmärtää paremmin toisianne?
  • Kiinnostaisiko saada aikaan parempi vuorovaikutus, ymmärrys ja kunnioitus?
  • Saada parisuhteeseen työkaluja, joiden avulla puolisot pystyvät parempaan tiimityöhön?

Parisuhdevalmennus tukee puolisoita kohti henkilökohtaista kasvua ja kehitystä. Valmennus soveltuu pariskunnille, jotka haluavat kehittää parisuhdettaan parempaan suuntaan ymmärtämällä ja kehittämällä itseään. Parisuhdevalmennus on matalan kynnyksen askel parempaan parisuhteeseen.

NLP Practitioner -koulutus

NLP Practitioner -koulutus on ensimmäinen askel NLP-polulla. Practitioner on kestoltaan yhteensä 16 päivää ja tällä polulla pääset tutustumaan itseesi, omiin voimavaroihisi sekä ajattelumalleihisi. NLP on matka omaan itseesi ja kurssin aikana oivallat muun muassa kuinka vuorovaikutus toimii, kuinka hallitset tunnetilojasi, opit kuuntelemaan intuitiotasi, käyttämään mielikuvitustasi ja luovuuttasi, sekä löydät keinot motivoitua.

NLP:tä voi soveltaa ja hyödyntää muun muassa koulutuksissa, valmentamisessa, terapiassa, asiakaspalvelussa, myynnissä, johtamisessa ja se sopii näin ollen hyvin myös ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi.

Tutustu palveluihin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai voit jättää yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.