NLP Practitioner -verkkokoulutus

Alkaa lokakuussa 2024

NLP Practitioner -koulutus on ensimmäinen askel NLP-polulla. Practitioner on kestoltaan yhteensä 16 päivää ja tällä polulla pääset tutustumaan itseesi, omiin voimavaroihisi sekä ajattelumalleihisi, jotka pitävät sisällään mm. runsaan joukon uskomuksia. Kun ajattelumallisi tulevat sinulle tutuiksi, opit rikastamaan, laventamaan, muuttamaan ajatteluasi ja ajattelemaan uudella, sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

NLP on matka omaan itseesi ja kurssin aikana oivallat muun muassa kuinka vuorovaikutus toimii, kuinka hallitset tunnetilojasi, opit kuuntelemaan intuitiotasi, käyttämään mielikuvitustasi ja luovuuttasi, sekä löydät keinot motivoitua. Saat kokemuksen olla tässä ja nyt -hetkessä, tutkia, kokeilla, ihmetellä, oivaltaa, innostua, syttyä.

NLP:tä voi soveltaa ja hyödyntää muun muassa koulutuksissa, valmentamisessa, terapiassa, asiakaspalvelussa, myynnissä, johtamisessa ja se sopii näin ollen hyvin myös ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja sisältää lukuisia toimivia menetelmiä ja harjoituksia, jotka voit viedä suoraan omaan elämääsi. NLP Practitioner -koulutus on avain hyvään vuorovaikutukseen ja oman ajattelun muutokseen. Kun oma ajattelu muuttuu, alkaa paljon muutakin ympärilläsi muuttua. Vain muuttamalla itseäsi, voit muuttaa myös ympäristöäsi.

Lähde mukaan huikealle matkalle, jolta ei ole paluuta takaisin.

Koulutuspalautetta

Koulutus oli yksi elämäni parhaimmista.

Harjoitukset olivat parasta antia, aivan huikeita!

Koulutus oli tosi hyvä ja silmiä avaava, selkeästi käännekohta omassa elämässä.

Koulutuspäivät olivat kuin käynti toisessa todellisuudessa ellei sitten eri planeetalla, ja aina kotiin lähti hyvällä tavalla hiukan muuttuneena.

Koulutus oli erinomaisen onnistunut ja antoisa!

Koulutus oli todella hyvä kokonaisuus.

Ajankohta:

16 verkko-opetuspäivää:
la 26.10. – su 27.10.2024

la 23.11. – su 24.11.2024

la 11.1. – su 12.1.2025

la 8.2. – su 9.2.2025

la 15.3. – su 16.3.2025

la 5.4. – su 6.4.2025

la 3.5. – su 4.5.2025

la 7.6. – su 8.6.2025

Koulutuspäivien kesto on kaikkina päivinä klo 9.00-15.30

Paikka:

Verkkokoulutus

Ilmoittautuminen:

13.10.2024 mennessä
kirsi@pro-oivallus.fi tai 040 747 8761

Hinta

1.8.2024 alkaen
1270/sis. alv 24 %
  • 16 verkko-opetuspäivää
  • Tiedustelut ja ilmoittautumiset: kirsi@pro-oivallus.fi / 040 7478761
  • Voit maksaa myös neljässä erässä

Koulutuksen sisällöt

NLP:n perusoletukset

Mitä on NLP-ajattelu ja perusoletukset, millaista ajattelua on NLP-menetelmien taustalla, maailma ja maailmankuva -ajattelu, systeeminen ajattelu, mielen ekologia.

Kontaktin luominen, samauttaminen ja tunneyhteys

Kontakti syntyy kehonkielen ja muun sanattoman käyttäytymisen tasolla. Miten oppia tunnistamaan toisen sanatonta käyttäytymistä ja ohjaamaan omaa niin, että kyky luoda kontakteja erilaisten ihmisten kanssa paranee entisestään.

Kalibrointi

Miten oppia tunnistamaan ja lukemaan oikein toisen ihmisen sisäisen tilan muutoksia pienen pienistä ulkoisista vihjeistä.

Miellejärjestelmät

Miten ihmiset rakentavat kokemuksensa. Miten ihmiset eroavat tavassaan käyttää miellejärjestelmiä. Miten hyödyntää miellejärjestelmiä itsensä kehittämisessä, omien kokemusten muuttamisessa ja vuorovaikutuksessa, esim. kun esität asioita toisille ihmisille.

Mielle-editoinnit

Mitä miellepiirteet ovat ja miten ne vaikuttavat kokemuksiin esim. jostakin asiasta tai ihmisestä. Miten kokemus muuttuu – usein välittömästi – miellepiirteitä muuttamalla. Miellepiirteet ovat kuin aivojen viivakoodeja, joita mielemme ”lukee” ja rakentaa kunkin koodin mukaisen kokemuksen. Kun ”koodi” muuttuu, muuttuu kokemuskin.

Tavoitteet

Miten ajatella sitä, mitä todella haluaa niin, että sen saavuttaminen tulee helpommaksi.

Metamalli

Kuinka oppia käyttämään kieltä niin, että ymmärtää nopeasti toisen ihmisen ajatusmaailman rakenteen ja sisällön ja voi tarvittaessa laventaa sitä.

Uskomukset ja uskomusten muuttaminen

Se millaisia uskomuksia ja käsityksiä meillä on itsestämme, toisista ja elämästä ohjaavat syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme. Miten voi löytää ja muuttaa elämän aikana muodostuneita rajoittavia käsityksiä/uskomuksia ja lisätä hyviä, mahdollisuuksia luovia uskomuksia.

Loogiset tasot

Kun tutkitaan toimintaa monella eri tasolla, voidaan oivaltaa ongelma- tai kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapaino eri tasojen välillä. NLP:n loogisiin tasoihin kuuluvat toimintaympäristö, käyttäytyminen, taidot ja osaaminen, arvot ja uskomukset, identiteetti ja henkinen taso.

Erottelutyylit

Miten ihmiset eroavat tavassaan vastaanottaa puhuttua tai kirjallista tietoa. Miten ihmiset motivoituvat eri lailla. Miten erottelutyylejä voi hyödyntää esim. vuorovaikutuksessa.

Ankkurointi, ankkurien ketjutus

Miten kutsua tahdonalaisesti mikä tahansa tarvittava voimavara- tai resurssitila (myönteinen tila, jokin tietty erityistila johonkin tiettyyn tehtävään) itselle tai toiselle silloin, kun sitä tarvitaan. Miten ”ohjelmoida” aivonsa ja mielensä niin, että saa tarvittaessa käyttöönsä erilaisia resurssitiloja.

Swish

Miten saada hankalassakin tilanteessa käyttöönsä voimavaroja avaava mielikuva. Miten pitää yllä hyvää itsetuntoa.

Lisäksi NLP Practitioneriin kuuluu paljon muita ideoita ja menetelmiä, kuten uudelleenmäärittelyt, alitajunnan kanssa keskusteleminen, erilaiset näkökulma-interventiot, erilaisia kielimalleja vuorovaikutukseen, menneisyyden muuttaminen, metaforat, persoonallisuuden osien kanssa työskentely ja osien integroiminen eheyden saavuttamiseksi, aikakokemukset jne.

 

Kouluttaja

Kouluttaja

Kirsi Raatikainen

Valmentaja, kouluttaja
Sairaanhoitaja AMK
NLP Trainer
NLP Master Personal Coach
Ratkaisukeskeinen valmentaja
Neuropsykiatrinen valmentaja
Perhevalmentaja
Neuropsykiatristen valmentajien kouluttaja
Yrittäjän ammattitutkinto

Kirsi, olet todella huippukouluttaja ja aivan ihana ja lämmin ihminen muutenkin. Sinulla on selkeä ja asiantunteva tapa puhua ja sinua on kiva kuunnella. Annat myös hienosti tilaa muille, kyselet ja kommentoit sekä arvostat koulutettaviasi.

Kirsi olet mainio kouluttuja: sympaattinen, kannustava, aiheesta innostunut, hyväksyvä ja lempeä, inhimillinen, ihastuttava!

Oivalluksia postiisi

Tilaa uutiskirjeemme, josta saat ajankohtaista tietoa palveluistamme ja koulutuksistamme. Uutiskirje lähetetään noin kuusi kertaa vuodessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai voit jättää yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.