Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus (30 op)

Etäkoulutus alkaa 15.2.2025

Kouluttaudu ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi!

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa neuropsykiatrisista oireyhtymistä ja lisätä käytännön keinoja tukea, ohjata ja valmentaa neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavia lapsia, nuoria ja aikuisia, sekä käytännönläheisesti perehtyä ohjauksessa ja valmennuksessa käytettäviin, tehokkaiksi todettuihin menetelmiin. Pääpaino tässä koulutuksessa on lasten ja nuorten tukemisessa heidän arjen ympäristöissään, mm. varhaiskasvatuksessa ja koulussa. Koulutus sisältää myös osuudet aikuisten ja perheiden kanssa työskentelystä. Koulutuksen käyneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Mikkelin kesäyliopiston sivuilta

Kouluttajat

Kouluttajat

Kirsi Raatikainen

Yrittäjä (YAT), valmentaja, kouluttaja, sairaanhoitaja (mielenterveys- ja päihdetyö), lastenhoitaja, puhevammaisten tulkki, neuropsykiatrinen valmentaja, perhevalmentaja, neuropsykiatrinen valmentaja -kouluttaja (60 op), ratkaisukeskeinen valmentaja ja -kouluttaja, NLP Trainer (kouluttaja), NLP Master Practitioner, NLP Practitioner, NLP Master Coach, NLP Personal Coach.

Tällä hetkellä Kirsi Raatikainen kouluttaa Pro-Oivallus Oy:ssä NLP Practitioner opiskelijoita sekä valmentaa asiakkaita. Tämän lisäksi hän toimii ammatinharjoittajana Mehiläinen terapiaklinikalla toteuttaen neuropsykiatrista valmennusta, sekä kouluttaa ratkaisukeskeisiä valmentajia yhteistyössä Valmentamon kanssa.

Mari Lapinkoski

Kasvatustieteiden maisteri, erityisluokanopettaja, erityisopettaja, luokanopettaja, oppilaan- ja opinto-ohjaaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja NLP Practitioner.

Mari Lapinkoski on ADHD-liiton kouluttama Strategia-menetelmäohjaaja sekä autismikirjon asiantuntija. Marilla on pitkä työkokemus peruskoulun erityisopetuksen tehtävistä. Tällä hetkellä hän toimii tutkintokoulutukseen valmentavassa (TUVA-) koulutuksessa opettajana ja sivutoimisena täydennyskouluttajana.

Oivalluksia postiisi

Tilaa uutiskirjeemme, josta saat ajankohtaista tietoa palveluistamme ja koulutuksistamme. Uutiskirje lähetetään noin kuusi kertaa vuodessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai voit jättää yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.