040 747 8761 (Kirsi) tai 050 554 7158 (Piia) info@pro-oivallus.fi

Valmentajat

Olemme Kirsi ja Piia ja olemme sosiaali- ja hyvinvointialan ammattilaisia ja yrittäjiä. Aloimme järjestää mentaalivalmennuksia ja -koulutuksia huomattuamme toistuvasti työssämme ja elämässä, kuinka vääristävä sisäinen puhe, rajoittavat uskomukset ja ikävät mielikuvat vaikeuttavat ihmisten tavoitteiden saavuttamista elämän eri osa-alueilla. Vauhtia ajatukselle antoivat omat NLP-opintomme, jotka herättelivät, ravistelivat ja ennen kaikkea muuttivat omaa ajatteluamme. Nyt haluamme tarjota myös teille mahdollisuutta siihen samaan.

Oma matkamme NLP:n parissa myös jatkuu NLP Trainer –koulutuksessa, jonka jälkeen meidän on mahdollista järjestää myös NLP Practitioner ja Master Practitioner –koulutuksia. Siihen asti meiltä saa tilata mentaalivalmennuksia ja -koulutuksia juuri teidän tarpeisiinne. Kaikki mentaalivalmennukset ja -koulutukset perustuvat NLP:hen.

Ota yhteyttä ja lähde mukaamme muuttamaan omaa ajatteluasi ja saavuttamaan tavoitteesi, haaveesi, unelmasi tai muu päämäärä.

Olemme myös Trainer4Youn lisenssioimia Personal Trainereita ja olemmekin huomanneet, miten NLP:n menetelmät ovat auttaneet asiakkaitamme myös sillä saralla tavoitteiden saavuttamisessa.

Kirsi Raatikainen

Valmentaja, kouluttaja
NLP Associate Trainer
NLP Master Personal Coach
Personal Trainer
Neuropsykiatrinen valmentaja
Perhevalmentaja
Neuropsykiatristen valmentajien kouluttaja

Piia Hartikainen

Valmentaja, kouluttaja
NLP Associate Trainer
Sosionomi
Personal Trainer
Ravintovalmentaja
Neuropsykiatrinen valmentaja
Työnohjaaja

Ota yhteyttä ja kysy lisää!