040 747 8761 (Kirsi) tai 050 554 7158 (Piia) info@pro-oivallus.fi

FitLine-tuotteet

Suositut FitLine-tuotteet nyt meiltä

Jos haluat voida paremmin ja saada lisää energiaa elämääsi, suosittelen sinulle lämpimästi FitLine –tuotteita.

Voit tilata tuotteita verkkokaupasta tai tehdä tilauksen sähköpostilla kirsi@pro-oivallus.fi.

Voit liittyä myös Optimaalisetin (Basics, Activize, Resorate) kestotilaajaksi, jolloin saat tuotteet huomattavasti edullisemmin ja samalla paljon muitakin etuja.

Ota yhteyttä niin kerron sinulle mielelläni lisää! (Kirsi puh. 040 747 8761)

FitLine

FitLine-tuotteet auttavat sinua selviytymään arkipäivän haasteista ja saavuttamaan tavoitteitasi liikunnan ja suorituskyvyn saralla – myös korkeammalla iällä. Tuotteet tukevat immuunijärjestelmän, sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaa. Ne myös parantavat välittömästi vireystasoa ja keskittymiskykyä ja takaavat näkyvät tulokset. Tämän takia FitLine-tuotteet ovat korvaamaton apu ikääntymisen merkkien torjumisessa.

BeautyLine

BeautyLine-sarja tarjoaa sinulle korkealaatuista kosmetiikkaa, jonka tuotteet ovat täydellisen yhteensopivia. Luonnolliset ainesosat ovat dermatologisesti testattuja. Hellävaraiset valmistusmenetelmät takaavat maksimaalisen puhtauden ja jatkuvan korkean laadun. Ihosi tulee huomattavasti kiinteämmäksi ja juonteet ja rypyt vähenevät selkeästi. Puhdistus-, hoito- ja anti-aging –tuotelinjamme auttavat sinua pitämään ihosi terveenä ja virkeänä korkeaan ikään.

Tutustu FitLine-tuotteisiin!

Katso myös

CellRESET Kehokuuri

Mentaalivalmennus

Personal Trainer -palvelut

Ota yhteyttä ja kysy lisää!